Despre noi

First Web Design a inceput ca o companie infiintata in 2007, cu sediul in Bucuresti, ce ofera solutii pentru persoane juridice, organizatii non-profit sau persoane fizice. Fie ca doriti realizarea unui site de la zero sau refacerea unuia existent, noi avem solutia pentru dumneavoastra.

De-a lungul timpului am acumulat experienta in web design, web development si social media. Am finalizat zeci de proiecte de succes, prin care am invatat sa respectam clientul, bugetul si termenul limita.

First Web Design pune la dispozitie servicii complete de web design, online identity, logo design, grafica si animatie online, redesign site, intretinere site web si multe altele.

Oferim servicii profesionale pentru a satisface asteptarile clientului la un nivel inalt. Fiecare client primeste 100% din atentia noastra, echipa concentrandu-si eforturile catre fiecare proiect in parte.

Din 2007 si pana in prezent am trecut prin multe si ne-am re-inventat, asementea multor afaceri romanesti. Credem ca am crescut impreuna cu multi dintre clientii nostri si ne-am adus aportul de valoare.

Ne pricepem bine la:
    * aplicatii web-based (CRM, SFA, BMP, DMS, administrare flote)
    * prezenta online ( web site, eshop, CMS);
    * branding, marketing, optimizare si promovare online.

Ne diferentiem fata de alte comanii de web design prin:

  • costuri scazute – datorita automatizarii multor procese interne
  • calitate ridicata – prin colaborari cu specialisti din multe domenii, inclusiv avocatura, invatamant si altele
  • aplicatii mobile pentru Android si iOS – care vin la pachet cu site-urile CMS, CRM si e-shop
  • termene respectate – prin folosirea tool-urilor securizate de cloud, remote services si online collaboration (clientul vede in orice moment care e stadiul proiectului online).
  • live chat si sistem de tichete suport – pentru a notifica eventualele probleme aparute


Deasemenea, lucram la eficientizarea intregului proces, de la discutia initiala pana la ultima ora de suport sau consultanta, folosind cele mai noi technologii web & AI, pe care le veti descoperi daca veti alege sa colaborati cu noi. Va asteptam! 🙂