Contracte GDPR

Contact DMCA

Drepturile de folosinta pentru imaginile din site-ul nostru apartin proprietarilor de drepturi. Acest site web nu revendica dreptul de proprietate asupra niciuneia dintre fisierele media afisate pe acest site, cu exceptia cazului în care se prevede altfel. Acest site web nu intentioneaza sau nu încearca sa ofenseze sau sa încalce drepturile de autor sau de proprietate intelectuala ale unei entitati.

Unele imagini utilizate pe acest site sunt preluate de pe web si se crede ca sunt în domeniul public. În plus, din cele mai bune cunostinte ale acestui site, tot continutul, imaginile, fotografiile etc., daca este cazul, sunt folosite în conformitate cu Doctrina utilizarii corecte (Copyright Act of 1976, 17 U.S.C. § 107.)

Daca imaginile postate aici încalca legea privind drepturile de autor, va rugam sa ne contactati si vom elimina cu placere imaginile ofensatoare imediat dupa primirea unei dovezi valide privind încalcarea drepturilor de autor.

***

Contact DPO

Daca, din orice motiv, nu gasiti contractele noastre GDPR utile sau daca aveti nelamuriri cu privire la fluxurile de confidentialitate pe site-ul nostru, puteti contacta direct DPO (Ofiterul de protectie al datelor) prin completarea formularului din pagina de Contact.

Retineti ca contactarea unui DPO ar trebui sa fie doar o ultima solutie, deoarece DPO este un ofiter în afara companiei noastre.

***

Rectificare Date

Daca sesizati ca am stocat informatii gresite despre Dvs., completati formularul din sectiunea de contact sau trimiteti-ne un e-mail la contact [@] firstwebdesign.ro si ajutati-ne sa rectificam corect datele.

***

Solicita date

Daca doriti sa stiti ce date am pastrat despre dvs., completati formularul din sectiunea de Contact sau trimiteti-ne un e-mail la contact [@] firstwebdesign.ro si va vom trimite toate detaliile prin e-mail.

***

Stergere Date

Daca v-ati facut cont privat pe una din aplicatiile noastre (CRM, CMS, e-shop etc) si doriti sa eliminati datele din baza noastra de date, va rugam sa completati formularul din sectiunea de Contact sau trimiteti-ne un e-mail la contact [@] firstwebdesign.ro.

***

Va multumim anticipat pentru colaborarea Dumneavoastra!