Despre noi

First Web Design este o companie infiintata in 2007, cu sediul in Bucuresti, ce ofera solutii pentru organizatii, afaceri sau persoane fizice. Fie ca doriti realizarea unui site de la zero sau refacerea unuia existent, noi avem solutia pentru dumneavoastra.

Desi de curand ne aflam sub acest nume, cu totii avem experienta in web design, web development si lucrul cu clientii, de peste 5 ani si zeci de proiecte finalizate cu succes. Stim sa respectam clientul, sa-i respectam dorintele, si mai important sa le intelegem.

De asemenea, First Web Design asigura servicii complete de web design, multimedia, logo design, animatie, redesign site, intretinere site web. Oferim servicii profesionale pentru a satisface asteptarile clientului la un nivel inalt. Fiecare client primeste 100% din atentia noastra, echipa concentrandu-si eforturile catre fiecare proiect in parte.

Suntem specialisti in tehnologii web, creativitate si inovatie.

Ne pricepem foarte bine la:
    * aplicatii web-based, online sau local ( Intranet / Internet );
    * prezente online ( web site de prezentare, portale B2B si B2C );
    * branding, marketing, optimizare si promovare online.

Ceea ce diferentiaza in primul rand First Web Design de alte companii de web design este ca in crearea unui website, First Web Design ia in calcul elementele cruciale: web branding si web usability.

De aceea la un proiect lucreaza o intreaga echipa: un creative director specializat in branding, un web designer, un developer si un project manager. Fiecare isi aduce aportul la reusita proiectului. Si pentru ca a comunica in mod constant este o parte importanta a procesului, veti avea la dispozitie un account manager care va va tine la curent cu evolutia proiectului Dvs., preluand in acelasi timp toate informatiile si sugestiile pe care le aveti.

Pentru a intra in legatura cu noi sau cu acount manager-ul Dvs., va rugam sa folositi pagina de contact sau support.
Va asteptam.

Leave a Reply